فروش خامه زیر چرخی با کیفیت بالا و چربی 62 درصد با قیمت ارزان به صورت عمده و بدون محدودیت تناژ از طریق مرکز فروش روغن حیوانی هانا انجام می گیرد. در مرکز ما علاوه بر خرید و فروش انواع روغن حیوانی و کره، خامه مناسب کره گیری نیز برای تولیدکنندگان کره و روغن حیوانی به فروش می رسد و با قیمت مناسب به سراسر کشور ارسال می گردد. برای خرید و فروش این محصول می توانید با ما در تماس باشید.
انواع خامه موجود در بازار
در صنعت خامه گیری، انواع مختلفی از خامه با هدف های متفاوت تولید و عرضه می شود. از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- خامه صبحانه
- خامه قنادی
- خامه ترش
- خامه سبک
- خامه سنگین
- خامه دوبل
- خامه قهوه
- خامه فرم گرفته
- خامه شیرین شده
- خامه کم چرب
- خامه پرچرب
- خامه کره ای
- خامه مناسب کره سازی
فرایند خامه گیری
- خامه زیر چرخی چیست و چگونه تولید می شود؟
در کارخانجات تولید کره و روغن حیوانی اعلا، از خامه پرچرب استفاده می شود.
در این واحدهای تولید توسط دستگاه های خامه گیری چربی گیری کامل شیر انجام می شود.
در این پروسه برای تسریع در خامه گیری از دستگاه های سپراتور صنعتی استفاده می شود.
دستگاه سپراتور بر اساس نیروی گریز از مرکز کار می کند.
کار این دستگاه انتقال بیشترین میزان چربی شیر به بخش خروجی خامه و کمترین مقدار آن به خروجی شیر کم چرب است.
- طرز کار دستگاه چرخ شیر یا سپراتور
دستگاه خامه گیر از تعدادی کاسه تشکیل شده که بر روی آن ها مجموعه ای از سوراخ های جداکننده تعبیه شده است.
این مجموعه از سوراخ ها روی محور عمودی سپراتور به صورت کاملاً فشرده روی هم قرار گرفته اند.
شیر از بین سوراخ ها وارد صفحات می شود و متأثر از نیروی گریز از مرکز دستگاه اجزای آن از هم جدا می شوند.
چربی شیر (خامه) به علت چگالی پایینی که دارد به سمت مرکز سپراتور می رود و از خروجی مخصوص بالای سپراتور خارج می شود.
ناخالصی های موجود در شیر نیز به علت چگالی بالای به سمت خروجی صفحات هدایت می شود و در محفضه رسوبات جمع می شود.
شیر پس چرخ به اطراف منتقل می شود و از مجرای مخصوص خروجی شیر کم چرب که در قسمت بالای سپراتور تعبیه شده خارج می شود.
یکی از مهمترین ویژگی های سپراتور که به تولید خامه با درصد چربی های مختلف کمک می کند.
فروش خامه زیر چرخی توسط مرکز روغن حیوانی هانا
در مجموعه ما علاوه بر فروش روغن حیوانی اصل، فروش خامه زیر چرخی مناسب کره گیری نیز به صورت عمده صورت می گیرد.
با کیفیت ترین نوع خامه خمیری در بسته بندی های 20 کیلویی می باشد.
بدون کوچکترین ناخالصی و مارگارین تولید می شود.
در سردخانه در دمای بالای صفر نگهداری می شود و به هیچ عنوان منجمد نمی گردد.
عمده خامه های تولید شده مجموعه ما با درصدهای مختلف بیشتر از 700 گرم کره خالص را می توان از آن گرفت.